Permainan Gibraltar – Kisah Kejayaan

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Dari segi sejarah, Gibraltar memainkan peranan strategik penting sebagai pintu masuk ke Mediterranean untuk tentera Inggeris. Hari ini, ia telah mencipta semula dirinya sebagai pusat kewangan luar pesisir terkemuka dengan kakinya ditanam dengan kukuh di Kesatuan Eropah dan, sebagai hasilnya, menjadi sebahagian daripada tulang belakang strategik industri e-permainan dalam talian antarabangsa.

Selama dekad yang lalu, Gibraltar telah melihat pelaburan yang besar dalam infrastruktur telekomunikasinya ditambah  download mega888 for android dengan pengembangan perundangan yang dinamis dan pragmatik yang membantunya untuk merebut perhatian dan menarik pemimpin dan pelopor e-gaming dalam talian di dunia.

Episod terbaru kisah kejayaan Gibraltar adalah penyertaannya dalam ‘senarai putih’ United Kingdom bidang kuasa luar pesisir yang diluluskan yang terkandung dalam Undang-Undang Perjudian UK, yang menyebabkan pengendali permainan berlesen Gibraltar dapat memanfaatkan semua faedah berada di Gibraltar sementara masih dapat menyasarkan pasaran permainan dalam talian UK. Para pemerhati percaya bahawa penyertaan Gibraltar dalam daftar putih adalah hasil dari pengembangan kerangka peraturan yang dipertahankan dan dipertimbangkan selain pendekatannya yang bijaksana terhadap pemberian lesen dan pemantauan berterusan para pemegang lesen.

Pada bulan Ogos 2007, reputasi Gibraltar dalam hal ini diperkuat dengan pengumuman pelantikan Phil Brear, mantan anggota Suruhanjaya Perjudian UK, sebagai Ketua Peraturan Perjudian. Ketua Eksekutif Paul Canessa berkata “… Kami gembira dapat membuat janji temu ini. Industri e-perjudian kami adalah pusat industri global yang berhasrat untuk mencapai standard tertinggi dalam perkhidmatan yang bertanggungjawab secara sosial dan telus. Adalah penting bahawa kami mempunyai gabungan peraturan, pengalaman dan inovasi yang tepat untuk bekerjasama dengan pengendali kami dalam memenuhi dan mengembangkan standard tersebut. Phil membawa kekuatan … dari peranannya sebagai salah satu peringkat teratas dalam Suruhanjaya Perjudian UK … “Brear sendiri memberi komen” .. .Saya merasa sangat terhormat untuk mengambil jawatan penting pada masa yang genting ini. Kerajaan telah menunjukkan komitmen berterusan untuk melesenkan dan menjadi tuan rumah pengendali terkuat dan paling dinamis di dunia dalam perjudian jarak jauh. Dengan itu tanggungjawab semua pihak untuk memastikan kami membantu mengembangkan dan memenuhi standard antarabangsa tertinggi mengenai perlindungan pemain, integriti kemudahan dan ketahanan sistem. Gibraltar mempunyai reputasi kelas pertama di bidang-bidang ini dan kerana industri ini mendapat permintaan yang semakin meningkat dan pengawasan antarabangsa, kita mesti memastikan bahawa reputasi dari kekuatan ke kekuatan …. Saya ingin membina hubungan yang kuat dan produktif yang kita ada dengan pengendali, termasuk pengendali perjudian tradisional kami, dan bekerjasama dengan mereka untuk menggerakkan kedudukan kami ke hadapan …. ” Dengan itu tanggungjawab semua pihak untuk memastikan kami membantu mengembangkan dan memenuhi standard antarabangsa tertinggi mengenai perlindungan pemain, integriti kemudahan dan ketahanan sistem. Gibraltar mempunyai reputasi kelas pertama di bidang-bidang ini dan kerana industri ini mendapat permintaan yang semakin meningkat dan pengawasan antarabangsa, kita mesti memastikan bahawa reputasi dari kekuatan ke kekuatan …. Saya ingin membina hubungan yang kuat dan produktif yang kita ada dengan pengendali, termasuk pengendali perjudian tradisional kami, dan bekerjasama dengan mereka untuk menggerakkan kedudukan kami ke hadapan …. ” Dengan itu tanggungjawab semua pihak untuk memastikan kami membantu mengembangkan dan memenuhi standard antarabangsa tertinggi mengenai perlindungan pemain, integriti kemudahan dan ketahanan sistem. Gibraltar mempunyai reputasi kelas pertama di bidang-bidang ini dan kerana industri ini mendapat permintaan yang semakin meningkat dan pengawasan antarabangsa, kita mesti memastikan bahawa reputasi dari kekuatan ke kekuatan …. Saya berminat untuk membina hubungan yang kuat dan produktif yang kita ada dengan semua pengendali, termasuk pengendali perjudian tradisional kami, dan bekerjasama dengan mereka untuk menggerakkan kedudukan kami ke hadapan …. ”

Gibraltar berada di barisan hadapan peraturan. Sesungguhnya, Pihak Berkuasa Peraturan Gibraltar diberi tugas ini dan telah melabur dengan banyak untuk melakukannya untuk memastikan bahawa Gibraltar kekal sebagai salah satu pusat permainan dalam talian yang terkemuka di dunia. Oleh itu, sangat mustahak bahawa sektor e-permainan harus terus menerapkan standard pemerintahan yang terbaik dalam kerangka peraturan yang tersusun dengan baik. Undang-undang baru di Gibraltar dirancang untuk mencapai hal itu dan untuk mendorong perkembangan selanjutnya dalam industri ini. Prospek pasar yang lebih liberal, peraturan dan tadbir urus yang lebih baik akan memastikan persekitaran yang kompetitif dan dinamis di mana banyak peluang akan muncul untuk sektor e-permainan tempatan. Perkembangan ini adalah bidang kepakaran dan kepakaran jabatan Gibraltar Gaming ISOLAS,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *